Boeken

Maak alles wat je wenst waar!

stapelboek

Heb je wel eens gehoord over ‘The Secret’? Het boek van Rhonda Byrne, waar wereldwijd miljoenen exemplaren van verkocht zijn en zelfs verfilmd is in diverse talen. Het gaat namelijk over de wet van de aantrekkingskracht die het mogelijk maakt dat we alles wat we begeren in ons leven kunnen trekken. Alles wat we denken kunnen we volgens dit principe waarmaken. Maar hoe?

Het creatieve proces

Alles wat je denkt waarmaken? Klinkt als muziek in het oor, maar kan dat? Volgens ‘The Secret’ wel. Ook nog heel makkelijk! In 3 simpele stappen komen je meest begeerde wensen tot vervulling.

  1. Stap 1: Vragen.
    Je dient het universum een bevel te geven. Laat het universum concreet weten wat je wilt. Je hoort hierin heel precies te zijn en het woordje ‘niet’ te vermijden. Dus geen zinnen als: ‘Laat mij niet zakken voor mijn examen!’, maar ‘Ik wil mijn diploma halen!’. Het universum reageert vervolgens op je gedachten.
  2. Stap 2: Geloven.
    Het vertrouwen hebben dat het je al toebehoort. Je dient dus het idee al te hebben dat je datgene wat je wenst in ‘bezit’ hebt. Je zendt dus een gevoelsfrequentie dat je in volle vertrouwen het al ontvangen hebt.
  3. Stap 3: Ontvangen.
    Je laat nu het wonderbaarlijke gevoel ontkiemen en stelt je voor hoe het voelt om datgene wat je wenst te hebben. Het is van belang om gedurende dit proces je goed te voelen en gelukkig te zijn. Je stelt je namelijk bij deze stap in op de frequentie van wat je wilt ontvangen.

Dit zijn de basisstappen die je kunt toepassen op verschillende thema’s zoals liefde, geld, vrienden en gezondheid dat het boek ook uitgebreid behandeld.

Het vraagt vertrouwen te hebben in het universum en dingen accepteren zoals ze zijn. Dus dit boek is zeker een aanrader voor iedereen die spiritueel is aangelegd en/of nieuwsgierig is naar de wet van de aantrekkingskracht. Maar ook voor mensen die alles willen aantrekken die ze maar willen!

Back To Top