Over NerdyMommy.nl

Hallo. Ik ben Grietje. Moeder, echtgenote en self-proclaimed nerd. En woonachtig in Amsterdam-West. Ik ben tevens de oprichtster en drijvende kracht achter deze blog. Op NerdyMommy.nl blog ik over mijn leven als mama van Fleur, Rosanne en Kate maar ook over mijn nerdy interesses.

Nerdy ben ik altijd al geweest: ik houd van boeken, bloggen, gadgets, graphic novels, handwerken, de kringloopwinkel en natuurlijk van mijn gezin. En sinds november 2015 mag ik mezelf ook ‘mommy’ noemen.

Nederland telt veel boekenblogs en mommyblogs, maar vooralsnog vond ik er geen die beide combineerde. Ik had behalve het moederschap weinig gemeen met de meeste mama-bloggers en bedacht dat er vast meer vrouwen moeten zijn die snakken naar een site waar behalve over moederschap wordt gekletst over bijvoorbeeld lezen in plaats van lipsticks. Daarom besloot ik er zelf maar een te maken.

Contact

Met vragen, tips of opmerkingen kun je natuurlijk het contactformulier gebruiken.

Back To Top